Els Col·legis de Metges sempre han tingut una especial preocupació per la cultura i les arts. Per aquest motiu es cregué convenient oferir un escenari en el que es podessin conèixer les opcions artístiques i culturals dels metges o dels seus cònjuges que tinguessin aptituds en alguns dels amplis camps artístics i culturals. Fou per aquest motiu que el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, creà l’any 2001 els primers concursos, que s’han anat ampliant en el curs dels darrers anys.

Actualment són cinc els camps artístics i culturals que es contemplen: poesia, narrativa breu, pintura/dibuix, fotografia i cinema.

A fi de fer-ne una més àmplia difusió per tots els metges de Catalunya, els quatre col·legis catalans, reunits en el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, fan la convocatòria dels cinc concursos als seus col·legiats, i cadascun dels col·legis es responsabilitza d’uns determinats temes:

Cinema amateur:
Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.
Sra. Elisabet Mata
Via de l’Imperi Romà, 11. 43005 Tarragona
Tel. 977 232 012 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dibuix i Pintura / Narrativa breu:
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Dept. d’Activitats i Congressos. Sra. Lourdes López
Pg. Bonanova, 47. 08017 Barcelona
Tel. 935 678 860 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fotografia digital:
Col·legi Oficial de Metges de Girona.
Sr. F. Xavier Roca
Carrer Albereda, 3-5. 17004 Girona
Tel. 972 208 800 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Poesia:
Col·legi Oficial de Metges de Lleida.
Sra. Maria Àngels Sánchez
Rambla d’Aragó, 14. 25002 Lleida
Tel. 973 270 976 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Adjuntem PDF amb tota la informació d'enguany: