• Seguint les recomanacions de l’OMS, del CGCOM, del CCMC així com del Ministerio de Sanidad i del Departament de Salut sobre l’evolució del coronavirus SARS CoV-2, el Col·legi ajorna totes les activitats presencials programades.

• Les oficines romandran obertes per atendre a la col·legiació en horari d’atenció al públic.

Tarragona 5 de març. El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, davant l’evolució del coronavirus SARS CoV-2, ha decidit suspendre les activitats formatives, culturals i professionals programades de forma sine die.

La Institució, després de valorar l’evolució del contagi del coronavirus SARS CoV-2 i seguint les recomanacions que l’Organització Mundial de la Salut, del Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos de España, del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya així com el Ministerio de Sanidad i el Departament de Salut de la Generalitat, ha decidit adoptar aquesta mesura i recomana als professionals sanitaris l’ús de protecció personal i seguir les indicacions que les autoritats sanitàries facin en tot moment.

El Col·legi de Metges de Tarragona recorda que l’atenció a la col·legiació i ciutadania no pateix cap alteració i les seves oficines romandran obertes de 09.00 a les 14.00 i de les 16.00 a les 19.00 hores de dilluns a dijous i els divendres de les 08.00 a les 15.00 hores.

Resolució de mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 en el col·lectiu de professionals sanitaris