Els membres de la Junta van explicar als nous col·legiats els serveis que ofereix la corporació

La Junta de Govern del Col·legi de Metges ha rebut els nous residents que s’han incorporat als centres de la demarcació en un acte que es va celebrar a Tarragona i que també es va poder seguir per videoconferència des de la seu de Tortosa. En conjunt, vuitanta-dos facultatius han escollit les nostres comarques per a fer-hi la residència.

Els nous col·legiats van rebre informació sobre la nova etapa que enceten, els serveis que ofereix la corporació tarragonina, així com el seu programa de protecció social i les ajudes que posa al seu abast. El president del Col·legi, Dr. Fernando Vizcarro, va felicitar els nous col·legiats pels seus resultats a l’examen MIR i els va encoratjar a gaudir d’aquesta nova etapa formativa.

Els vuitanta-dos residents que s’incorporen als centres de la demarcació faran les següents especialitats: medicina familiar i comunitària (34), pediatria (6), medicina interna (6), anestesiologia i reanimació (4), cirurgia ortopèdica i traumatologia (4), obstetrícia i ginecologia (3), psiquiatria (3), geriatria (2), medicina intensiva (2), oftalmologia (2), radiodiagnòstic, al·lergologia (1), anatomia patològica (1), angiologia i cirurgia vascular (1), aparell digestiu (1), cardiologia (1), cirurgia de l’aparell digestiu (1), cirurgia general i aparell digestiu (1), endocrinologia i nutrició (1), hematologia i hemoteràpia (1), nefrologia (1), oncologia mèdica (1), oncologia radioteràpica (1), otorrinolaringologia (1), urologia (1).

La feminització de la professió mèdica es palesa entre els nous col·legiats. El 67% de les MIR són dones, mentre que el 33% són homes.

 Els col·legiats de Tortosa van poder seguir la sessió per videoconferència

Els col·legiats de Tortosa van poder seguir la sessió per videoconferència

 

Compartir: